14 května 2008

Ondřej má zlomenou ruku

Já bych snad nejraději vyškrtl středu z kalendáře. Opět jobovka v tento den.
Při hraní venku si Ondřej seděl na kolotoči, najednou vběh ke kolotoči klučina-divoch, seběhlo se víc dětí, výsledek Ondřej bulíc šel k mamince a levou ruku měl svěšenou podél těla. Tak mi to vyprávěla Evina, holt smůla. Z domu jsem vzal auto a vyzvednou je u hřiště a fofrem do fakultky na dětskou chirurgii.
Výsledek: Ondřej zůstává v nemocnici s komplikovanou zlomneninou levé ruky. Ještě ten den je operován. Evi u něj zůstává přes noc. Naštěstí narkózu a vůbec celé léčení zvládá v pohodě. Ve tři v noci po probuzení z narkózy si vesele povídá s mamkou. Domů se Evi dojde vyspat až ve čtvrtek po 21. hodině a v pátek ráno na šestou jede zpátky a opět s Ondřejem tráví celý den. V pátek se za nimi přišla podívat babička a Petr se Simonou a klukama Honzíkem a Tomáškem. Ondřej je bohatší o náklaďák a tričko.
V pátek Evi přijíždí po 22. hodině, ovšem již před druhou v noci volala jedna mamka z pokoje, kde ležel Ondřej, že se vzbudil a pláče. Okamžitě obléct, do auta směr nemocnice. Ondřej se v pohodě uklidnil, ráno při dotazu, zda-li by mohl jít na chvilku ven, jim bylo oznámeno, že dnes (v sobotu) budou propuštěny domů. Huráá.
Bohužel komplikovaná zlomenina znamená prozatím dlahu po osmi dnech na kontrolu a event. sádru, rehabilitace 3 - 5 měsíců a možné trvalé následky, no uvidíme...

Žádné komentáře: