08 července 2007

Petr s rodinou u nás

Dnes bylo klasické líné odpoledne, mrňata vstávala kolem páté. Petr psal, že jsou na kolech a jestli nepůjdeme s děckama na Sever. Akorát se začínali probouzet, takže tedy nabídku jsme využili. Oblíct, Heli na tříkolku, Ondřej na motorku a hurá na Sever. Zde jsme byli vřele uvítáni. Děcka si to užili, Tomášek přišel z mlhoviště úplně durch. Taknějak vyplynulo ze situace, že Petr se Simonou a klukama jdou k nám dom. Než jsme odešli, tak jsme se pozdravili s Eviníno rodiči, kteří přilšli na muziku (taneček).
Doma čekalo to správný "rošambo". Koupání dětí, rychlá večeře, DVD pro děcka a progrm pro dospěláky. Můj úkol byl jasný, sehnat pro nás občerstvení, bohužel již bylo po desáté hodině, takže i blízký Kaufland měl zavřeno. Nevím již koho napadlo mne poslat do Erka. Při příjezdu jsem zjistil, že je též zavřeno, takže šlápnout do kola, nepřemýšlet a směr Tesco, kde mají nonstop. Kátina krosna měla dobrou výdrž (multipack 10 G + dvě 2L koly a 0,75l vína).
Večerní akce byla ukončena pro Petr ve tři, já s Evinou ve čtyři. Ráno ovšem mrňata nebrala ohled kdo, kdy šel spát, prostě si k nám vstávejte, udělejte mlíčko a přebalte Ondřeje. Spíchli jsme rychlý oběd a vydařenou taškařici ukončili ve tři odpoledne.

Pod čarou:
Aspoň trochu jsme měli možnost Petrovi a Simoně oplatit naše návštěvy u nich. Pravda v našem 2+1, to není takové pohodlí, ale doufejme, že si to též svým způsobem všichni užili.

Žádné komentáře: